Giden günlerim oldu...



Hava güzel, Duruyu alıp yürüyerek pazara gidiyim dedim, pazara girerken aklım başıma geldi, park heybemizi alıp çıktık, içinde ne cüzdan var, ne para. Bi bu kadar daha yürüyüp babamızdan aldık, tekrar pazara döndük, iyice ağırlaşan Duruyu itekledikçe kendi kendime söylenip durdum, tabi içimden, Duru bakınca gülümseyerek, havada pek güzel, D vitamini aldı çocuk diye rahatlamaya çalışarak , taktık poşetleri Durunun arabasına, kalan enerjimide dönüş yolunda kullanarak geldik evimize.
Tabi parka uğramadan dönemezdik.



Domuz gribinden korunmak için meyve yemek gerekirmiş ama armutlarda çok yüksek oranda böcek ilacı ,amitraz,kullanılmış, Kayseride kaybolan üç çocuk hala bulunamamış, İzmirden gelen balıklar zehirliymiş, Cem G. müebbetten kurtulmuş, annem babam beni çok severmiiş....



Hafta sonu Durunun doğum gününü kutladık. Kremalı böörek sütlü çöörekler yaptık, Durucumda pişmişmi diye fırını kontrol ediyor. Lulucum çokm mutlu oldu, evimiz waikiki poşetleriyle doldu, hepsini çok beğendik, sanki GülbenErgen Merdine değil bizim eve çıkarma yapmış gibiydi.






Bu sefer de kırmızılar pişti.




Biz okuldayken az mı sabahladık, ne king atardık dimi Ayşem, Rıfkı fln derdik, el almaz vardı , kağıdına işemek diye bi deyim vardı dimi, şimdi 2 ye kadar zor dayandık, yaş-laa-nı-yoo-ruzz!!!



Ayşeyi bırakalım derken bi girdik bi dahada çıkamadık zaten, çok sevimli görünüyor bu kıslarrrr:))))

0 yorum:

Yorum Gönder

Datttlu Yorumlar