Deniz.Kum.Güneş. Üçlemesi.


ÖrenE giderken, sıcaktan bunalan hemen her canlı gibi serin sulara atlama hayalleri kurmuştuk ama suların bu kadar 'serin' olacağını hayal edememiştik. İki gün çok soğuktu, sonrasında bir nebzecik ısındı deniz. Duru için önemli değil, su kuşumuz için, farketmez. Bu sene Durucum önceki tatillere göre çok daha fazla eğlendi. Yanında arkadaşının olması da büyük etken ama kendi kendine de çok oynadı. Çok neşeliydi kuzum.



Sürekli kızların alnına bakıp ateş varmı, hasta olabilirmi diye kontrol ettik, ki Duru hava değişiminde hep hasta oldu bu güne kadar. Soğuk deniz, dondurma, düzensiz yemek te eklenince, daha kolay hastalanabilir hale geliyor. Bir iki gün sesi hafif kısıldı, biraz gözleri kızardı ama hastalığa dönüşmedi. Irmak ta son gün biraz ateşlendi, o da hafif atlattı. neyse ki korktuğumuz gibi olmadı. Bu arada, yolculukta ya da hava değişiminde hasta olmak, zayıf bağışıklık sisteminin göstergesiymiş- Mehmet Öz.




Kızları sirke götürdük. Aslında biz aslanlar, kaplanlar, ipte yürüyen cambazlar fln hayal etmiştik ama yeteneksizsiniz yarışmasından pek farklı değildi. Duru yinede eğleniyodu ama 20dk içinde uyuya kaldı. Hemde ayakta alkışlarken uyuklamaya başladı.






2 yorum:

  • Belkıs diyor:
    7 Ağustos 2010 02:39

    güzellikk, epeydir girmemişim sanırsam nası büyümüş geldi duru kız, hastalanmadan geçtiğine sevindim, bizim tatil azılı geçti bu yıl, 2 azı bu senin tatilini beklemiş çıkmak için, bol ateşli nurtopu gibin bi tatilimiz oldu :)

  • Unknown diyor:
    8 Ağustos 2010 14:48

    Belkıs, bizimde ilk tatilimiz, diş çıkarma sıkıntısıyla geçmişti, çookkk yorulmuştuk,anlayabiliyorum sizi, geçmiş olsun.

Yorum Gönder

Datttlu Yorumlar