Durusuzluk...



Perşembe akşamı Durucumu alıp ist. geçtim. Duru'ya bakan Melek teyze memleketinde olacağı için birkaç günlük boşluk kalıyordu, ben de anneannesine bırakmaya karar verdim. Herkesi çok memnun etti bu tabii, özellikle anneanne torun bayıldılar bu duruma. Gidişimiz hakkaten muhteşem oldu. İki saatten fazla sürdü yol. Pendik- maltepe arasında trafik kilitti, metro çalışması yüzünden. Uzun zamandır trafikte mahsur kalmamıştım, Duru da çok sıkıldı.
-Anne çok sıkıldımmm, gezbeye dönelim artıkkk, demeye başladı. 'Başka hangi arabada çocuk var' oynadık, anneanneye ne süprizimiz varr, oynadık, 10 gibi ulaşabildik eve.
Cuma sabahı Durucumu öpüp geri döndüm, yol çok açıktı ama karşı şerit, yine tamamen tıkalıydı. İşe yetişme stresiyle o trafiğe takılıp kalanları görünce ben gerildim. Bu günü de bir türlü halledemediğim işlere ve komşularıma ayırdım. Bir sürü kahve içtim. Önce kızlar bana geldiler, mutfak masasına tüneyip muhabbet ettik, gittiler, sonra onlar beni çağırdı biraz da başka masada tüneyip kahfe içtik. Durudan bana geçen griple burnumu çeke çeke dinleniyorum. Ama bi boşluk var, kocamannn bi boşluk. Galiba Duru baya yer kaplıyormuş evde. Daha önce atladığım fotolarını ekliyorum, tazeyken atmıştım dondurucuya...


2 yorum:

  • ayşegül diyor:
    2 Mayıs 2010 13:53

    off durusuzluğu bende düşünemiyorum.
    dürüm yerkenki ifadeye bayıldım :)

  • Unknown diyor:
    2 Mayıs 2010 23:36

    kocaman görünüyo dürümde ya sopa gibi :)
    öpüyoruz...

Yorum Gönder

Datttlu Yorumlar