Hafta sonu da böyle geçtiii....


Cumartesi Egenin doğumgünü vardı. Davete icabet ettik. hediyemizi verip, pastamızı yiyip, çıktık, akşama doğru, depoladığımız korkunç yağ, şeker ve kalorileri yakma düşüncesiyle, feroşcuumun yanına doğru yürüdük. Pek severim akşam üstü yürüyüşünü. Çarşıda dolaştık, vakit geçirdik, babamızın işi bitene kadar, sonra da Durucumu parka götürdük. Önce kaydırakta kendi kendine vakit geçirdi, sonra arka taraftaki lunapark ı keşfetti. Biz de n zaman görücek die merak ediyoduk.
-aaaa gemiiiii diye heyecanlandı birden Gondol'u farkettiği zaman. Biraz da orda neşelendik, döndük sıcak yuvamıza.


Pazar günü için Feroşun arkadaşları ve eşleriyle kahfaltı planlamıştık, birkaç hafta önce. Darıca'da Cammekan diye biyere gittik. Şişecam' a ait bir tesismiş. Çok telaşlı bir kahfaltı oldu. Herkesin sonrası için de planı varmış, çocuklar -özellikle Duru- parkı görünce hiç birşey yemedi, hemen parka gtmek istedi. 3-4 saat kadar oynadılar.
-denize taş atalım anne, şu tarafa koşalım anneee, sen götür anneee, aneee.... diye devam eden cümleler eşliğinde yorgunluktan bitap bi halde eve döndük.








Duru dönüşte 2,5 saat uyudu. Bizde biraz dinlendik ya, hadi yine çıkalım dedik, Tuzlaya geçtik, ama ikinci darbe daha da sersemletti, gezelim derken helak olduk, sıcak ta yordu muhtemelen. Bir de Duru'nun 15 dk. da bir tuvlet istemesi, Tuvaletlerin hep üst katta, uzak mesafe de olması geldi üstüne. 21,30 gibi dönüş yaptık, Duru doğru dürüst yemedi gün içinde, sebzeli pilav yaptım, yedi ve direk uykuya geçti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Datttlu Yorumlar