park havası


Dün hava mükemmeldi, Ocak ayı için anormal bi sıcaklık vardı, park yine çocuklarla doldu. Durucum oynamayı unutmuş, bi süre kumlarla uğraşan çocukları inceledi, açılması biraz zaman aldı 3saat oynadı arkadaşlarıyla, eve gitmeye çok zor ikna edebildim.
Dönüncede dinlendi kuzu.

3 yorum:

  • Adsız diyor:
    10 Ocak 2010 04:35

    ilk defa yorum yapıcam size kızlar. vallahi her nete girdiğimde durunun her anısını hayranlıkla okuorum. özeniorum da her seferinde ama burcumdan mıdır yoksa tembellikten midir bilmem her sefer vazgeçiorum bi de üç çocuk olunca bakmam gereken, vakit bulamayacağımdan emin olduğum için sadece hevesle kalıor bu isteğim. bravo sana anne, tebrikler. güzel bir anı ve hediye biriktiriyosun duruya. duru günlerinizi açarken, hayatınızı gözetliomuş gibi gelio bazen . hele video seyrederken...herşeye rağmen yaptığının çok güzel bir yatırım olduğunu hatırltmayı istedim keşe yapabilseydim oğluma.. ama herkes herşeyi yaparsa güzel denebilecek bi kavram olmaz...tekrar tebrikler... görüşmek üzere... meltem özten

  • Unknown diyor:
    10 Ocak 2010 08:15

    canım benim teşekkür ederim, bende senin kadar cesaretli olamıyorum, ikinci cocuk planını hep erteliyorum, dediğin gibi, herkes herşeyi yapamıyor:) öp çocukları.

  • munise diyor:
    10 Ocak 2010 23:28

    çoraplarına bayıldım
    hehehe

Yorum Gönder

Datttlu Yorumlar